Trommelen Trommelen

Over ons

Trommelen.

Trommelen bestaat al ruim 70 jaar. Het boekhoudbureau, opgericht door Cees Trommelen in 1947 aan de Goedentijd 4 in Alphen, is de voorloper van ons huidige kantoor. Toentertijd bestond het bedrijf uit een administratiekantoor en een spaarbank. Ook konden de klanten hier voor verzekeringen terecht. In 1974 werd het boekhoudbureau afgesplitst van de spaarbank en de verzekeringstak.

In de daaropvolgende decennia is Trommelen flink en gelijkmatig gegroeid, zowel qua aantal medewerkers als dienstenaanbod. Bij de verhuizing in 1997 naar het huidige pand aan de Chaamseweg waren er 13 mensen in dienst. Inmiddels is dat aantal gegroeid naar 40. De meesten collega’s zijn al jarenlang aan ons verbonden.

We zijn een allround administratiekantoor met klanten uit het midden- en kleinbedrijf, de agrarische- en particuliere sector. Als middelgroot administratiekantoor investeren we veel tijd en energie in persoonlijk contact en klanttevredenheid. Dat klinkt misschien heel logisch, maar de praktijk leert dat we ons juist daarmee onderscheiden van andere kantoren.

Tijd en energie investeren in persoonlijke contacten en klanttevredenheid

Trommelen is gericht op financiële, fiscale en juridische vraagstukken

Veel relaties zijn jarenlang trouw aan Trommelen. Natuurlijk zijn we daar erg trots op. Relaties zijn bij ons geen nummer, wij kennen iedereen bij naam. Tijd en energie investeren in persoonlijke contacten en klanttevredenheid is voor ons vanzelfsprekend.

 • Accountantskantoor
  - Wij regelen de accountancy voor ruim 350 waardevolle klanten.
 • Advies.
  - Ons team geeft advies aan de klant op financieel-, fiscaal- en juridisch gebied.
 • Boekhouden. 
  - We verwerken jouw facturen tot een inzichtelijke administratie.
 • Loonadministratie.
  - Onze experts ontzorgen de loonadministratie van onze klanten volledig.

Visie

De missie bereiken wij door in overleg met de cliënt de administratieve taken zo efficiënt mogelijk in te richten en de advisering richting de uitdagingen en doelstellingen zo persoonlijk en effectief mogelijk te doen.

Missie

Onze missie is om vanuit een persoonlijke benadering klanten te ondersteunen bij het behalen van hun uitdagingen en doelstellingen door persoonlijke begeleiding.