Trommelen Trommelen
Bedrijfsadvies op maat

Diensten.

Bedrijfsadvies op maat

Samen kijken we naar een passend advies voor jouw organisatie. Naast de administratie krijg je als ondernemer namelijk te maken met tal van andere verplichtingen. Trommelen geeft bedrijfsadvies op maat in de omgeving van Tilburg en Breda.

Trommelen biedt volledige bedrijfsadvisering

Heeft jouw organisatie hulp nodig bij een overname, financieringsaanvragen, bedrijfsuitbreidingen, bedrijfsbegeleiding of gewoon periodieke analyses? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij alle werkzaamheden kunnen wij jou van dienst zijn en een passend advies uitbrengen of begeleiding bieden.

 • Opstellen van bedrijfsplannen
  Voor startende ondernemers, het opstarten van een nieuwe branche of het opstellen van een jarenplan kunnen wij je ondersteunen met het ondernemingsplan of het plan samen met jou schrijven.
 • Bedrijfsvergelijkingen maken
  In overleg met de klant kunnen we een bedrijfsvergelijking opstellen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de tussentijdse cijfers en de huidige marktomstandigheden. Voor de agrarische sector hebben wij specialisten die de verschillende markten kennen, zoals kalveren, geiten, pluimvee, melkvee, rundvee, akkerbouw en de agrarische neventakken. Voor het MKB staan de adviseurs van het Midden- en Kleinbedrijf voor je klaar met de specifieke branchekennis over bijvoorbeeld het transport, metaal, bouw, detailhandel en de plaatselijke ondernemers.
 • Hulp bij subsidieaanvragen
  Om een subsidie aan te vragen is het belangrijk om een prognose op te stellen van het rendement van de investering. Vervolgens dienen de subsidieregels hierop toegepast te worden. Samen met onze deskundige worden de mogelijkheden tegen elkaar afgewogen.
 • Financieringsaanvragen
  We ondersteunen je bij het aanvragen van een bedrijfsfinanciering. Te starten met het opstellen van het rendabiliteits- en liquiditeitsprognose en het overwegen van de verschillende mogelijkheden van financiering zoals bank, lease, familie en crowdfunding
 • Periodieke analyse opstellen
  Inzicht krijgen in de mogelijke cashflow, de rendabiliteit van de onderneming, de verbeterpunten, de beschikbare middelen om een investering door te voeren en alle overige analyses. Onze adviseur staan klaar om deze analyses te gebruiken om jou een beter resultaat te laten behalen. Wanneer je nog een stap verder wilt gaan, kun je gebruik maken van onze bedrijfscoaching.
 • Herstructureringen in kaart brengen
  Herstructurering kan gewenst zijn vanwege fiscale aspecten, aansprakelijkheid,  verwachtingen in de toekomst of de groei van jouw onderneming. Wijzigen van de structuur houden we graag eenvoudig en kan in de vorm van rechtspersonen (BV, coöperatie, stichting), samenwerkingsverbanden van natuurlijke personen of onze specialiteit: een combinatie van diverse rechtsvormen, zodat de meest optimale structuur bereikt kan worden.
 • Overname
  Om een bedrijf over te nemen of te verkopen biedt Trommelen  volledige bedrijfsbegeleiding. We zorgen ervoor dat de overname zo soepel mogelijk verloopt en aan alle aspecten wordt gedacht. Geen dure woorden als Corperate Finance, maar gewoon op het doel af en de overdracht regelen.
In gesprek met Bart of Dennis?

Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Opstellen van bedrijfsplannen
Opstellen van bedrijfsplannen
Samen stellen we een bedrijfsplan op en brengen we het bedrijf in kaart met ander andere een prognose om het toekomstige rendement inzichtelijk te krijgen.
Bedrijfsvergelijkingen maken
Bedrijfsvergelijkingen maken
In overleg met de klant kunnen we een bedrijfsvergelijking opstellen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de huidige marktomstandigheden van de betreffende sector, de resultaten die in het verleden zijn behaald en het gewenste resultaat in de toekomst.
Agrarische bedrijfsvergelijking
Agrarische bedrijfsvergelijking
Speciaal voor de agrarische sector hebben wij specialisten die bedrijfsvergelijkingen maken, branche specifieke analyses opzetten en kritieke kostprijzen berekenen, voor bijna alle sectoren zoals melkvee, kalveren, pluimvee, varkens, rundvee, geiten, akkerbouw, konijnen etc.
Hulp bij subsidieaanvragen
Hulp bij subsidieaanvragen
Om een subsidie aan te vragen is het belangrijk om een prognose op te stellen van het rendement van de investering. Vervolgens dienen de subsidieregels hierop toegepast te worden. Samen met onze deskundige worden de mogelijkheden tegen elkaar afgewogen.
Financieringsaanvragen
Financieringsaanvragen
We ondersteunen je bij het aanvragen van een bedrijfsfinanciering. Te starten met het opstellen van het ondernemingsplan en het overwegen van de verschillende financieringsmogelijkheden.
Periodieke analyse opstellen
Periodieke analyse opstellen
Het opmaken en analyseren van tussentijdse cijfers. Inzichtelijk krijgen van de mogelijke cashflow, de rentabiliteit van de onderneming, de verbeterpunten, de beschikbare middelen om een investering door te voeren en alle overige analyses.
Herstructureringen in kaart brengen
Herstructureringen in kaart brengen
Herstructurering kan gewenst zijn vanwege fiscale aspecten, aansprakelijkheid, risicostructurering of verwachtingen in de toekomst van de groei van jouw onderneming.
Overname
Overname
Om een bedrijf over te nemen of te verkopen biedt Trommelen bedrijf coaching of bedrijfsbegeleiding en brengen we de bedrijfswaardering in kaart. We zorgen ervoor dat de overname zo soepel mogelijk verloopt, waarbij alle facetten worden meegenomen.