Trommelen Trommelen

Wij heten voortaan

Trommelen

Administratiekantoor W. Goossens heeft nieuws! Wij gaan verder samenwerken met Trommelen uit Alphen. Vandaar dat we je graag willen informeren over de veranderingen binnen onze organisatie.

Voor de belastingdienst werken wij namelijk al samen via één Belastingconsulentennummer. Vandaar dat je op correspondentie van de Belastingdienst de naam Trommelen terug zult vinden. Komend jaar zullen wij zowel de naam Administratiekantoor W. Goossens als de naam Trommelen voeren. Op termijn zal de naam definitief veranderen in Trommelen.

Het kantoor in Etten-Leur blijft verder ongewijzigd, op dezelfde locatie, met dezelfde medewerkers en dezelfde dienstverlening. De belangrijkste veranderingen zijn dat wij onze correspondentie gaan voeren van adres Kroonstraat 11A in plaats van nummer 11 (wij verzoeken je hier bij de correspondentie rekening mee te houden) en dat wij gebruik kunnen maken van de kennis en ervaring van Trommelen.

Er is een nieuwe brievenbus voor de deur geplaatst, zodat onderscheid gemaakt kan worden in post voor het administratiekantoor en voor Wil Goossens privé. De werkzaamheden van Wil Goossens zijn inmiddels overgenomen door Dennis Tummers en de andere collega’s op het kantoor in Etten-Leur. Voor vragen en/ of advies kan er altijd contact worden opgenomen. Wil Goossens is in aanloop naar zijn pensioen op de achtergrond nog aanwezig om te ondersteunen.

We hopen dat 2021 voor jou succesvol wordt afgesloten. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.